13 June 2011

20 jari mintak maaf

bila balik kampung, blog aku memang tak dapek nak diselamatkan... soalan bila aku nak online memang aku tak boleh jawab... soalan nih lagi susah woo dari soalan SPM...

aku boleh publish beberapa post jer yang dalam draft ni as schedule post.. segala komen dan lawatan sambil belajar aku tak dapat nak balas dalam masa terdekat... bila aku online, baru aku balas suma benda-benda ni, ok??

sampai sekarang aku tak faham kenapa TM tak mau pasang internet kat rumah aku... bukan rumah aku ja, rumah lain kat KAMPUNG aku pun.... =(

1 comment:

  1. laa.. shian kamu.. sabo ja la. T.T

    aippp.. aiipp.. Nadh datang melawat ni.. salam lawat.. salam ziarah..

    Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
    . baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...