13 April 2011

memang gila

Ya Rabbiiii!!! apa aku dah buat tadii... kalau kantoi tadi memang nayaa...
tak boleh tidor aku malam ni
aku dah buat keje YANG SANNGGGGAT GILAAAA tadii!!!! 
ala babe! tak boleh nak story kat sini..  memang tak boleh.. 

sorry buat korang bengang.. hahahahaha.. memang tak boleh story kat sini..
kena tunggu cerita panas ni jadi kenangan baru boleh story.. 
bila???
hari dimana segulung ijazah berada dalam tangan aku

!!ingatkan aku tau!!
aku story dengan pic as bukti nanti
aku simpan
=)

1 comment:

  1. dekna taw ape... dekna pon same.. rase ngokngek sangat time tu !!! isyyyyyyyyy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...