13 April 2011

kerana mat lutfi

aku sula check kat nuff keyword apa readers refer dekat blog aku ni.. sejak dua tiga menjak ni gua prasan, eh! aku prasan keyword mat lutfi memang tak lepas dari blog aku.. aku rasa aku letak sekali je nama beliau hari tuh sekali dengan nama anwar hadi.. hahahaha...

tapi tak pe la, disebabkan ramai orang dok mencari mat lutfi ni, moh kita reramai pegi nonton video-video hasil titik peluh beliau... ni page mat lutfi @ youtube.. dalam page ni semua video dari #1 sampai latest punya..

yup! aku admire gila kat mat lutfi nih... aku jugak admire anwar hadi.. hahahaha

2 comments:

  1. aah.. tah2 orang search mat lutfi laen.. wakakakakaa

    ReplyDelete