24 April 2011

gigi bongsu baru nak muncul

4 hari tinggalkan blog.. bukan sengaja, selalu jer bukak blog tapi tak tau masalah apa tak boleh nak log in masuk.. so tak dapat la nak buat entri baru.. guna Windows Live Writer pun tak dapat nak psot satu benda.. haih! agak tension.. banyak benda terlepas..

dah masuk 2 hari demam tak macam nak demam disebabkan gigi bongsu yang segan-segan nak munculkan diri... dalam study week jugak dia nak muncul.. terasa macam nak cabot semua gigi yang ada.. gigi bongsu bahagian rahang kiri je yang nak tumbuh, tapi sakitnya 1 badan! urat kepala macam kena tarik-tarik jer.. 

apa yang aku boleh buat untuk kurangkan rasa sakit makan panadol.. tapi sampai bila nak telan dadah tu jer memanjang.. tak nak rasa sakit sangat, tidor je la.. tak pun rasa tak tahan sangat aku kumur dengan air garam.. tahan la sikit sakit dia..

bila la nak berakhir rasa sakit nih =.='
Every tooth in a man's head is more valuable than a diamond. ~Miguel de Cervantes

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...