02 April 2011

cabar diri sendiri: sendengkan air tin yang masih berisi

weekend kali ni blok kediaman aku ada karnival.. banyak aktiviti yang akan ada.. malam tadi, ada 1 aktiviti yang aku tak pernah jumpa dan memang best! tahniah kepada AJK yang menjayakan program ni...
air tin nih berdiri sendeng!!! gambar ni bukan gambar edit.. tin yang tengah sendeng ni tak dok orang pegang apatah lagi sandar dengan apa jua benda.. tin ni still dalam keadaan sempurna, tak dok kemek-kemek kat tapak.. dan, tin ni masih ada air dalamnya!! memang tin ni disendengkan begitu rupa.. macam mana nak buat??

pengadil pertandingan just bagi hint: 100ml.. masing-masing dok keluar teori sendiri tadi.. at last, memang betul.. minum air tin ni (kalau buang, sayang. so better minum) agak-agak air dalam tuh tinggal lebih kurang 100ml.. then, try sendengkan tin tuh macam pic nih, slow-slow lepaskan tangan.. tin akan berdiri sendeng!!

mesti boleh!!! try la, seronok!!

3 comments:

  1. betul paan... cuba la.. beli 1 air tin.. then minum air agak2 smp tinggal 100ml.. pastuh dirikn tin tuh... lepas tangan slow2, nnt dia stay mcm dlm pic! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...