09 March 2011

KISZYDOLLS GIVEAWAYS lagiiiiii!!!!

amenda kiszydolls nih?
buat mereka-mereka yang blurr:
amacam? comellll sangat-sangat kan?? 
saiz dia dalam 16.5 inci.. walla~ peluk menatang nih time tido memang mabeles!
ni kali ke-2 aku join GA kisz nih.. yang dulu punya aku tak berapa bertuah
harap-harap sangat kali ni aku ada ongg sket! hehehe..

suka sangat design-design kiszydolls nih.. FYI, nih suma air tangan kisz sendiri!
macam-macam bentuk ada.. kalau nak tengok lagi, pi la terjah nun.. pastuh terus join GA ni..!
(kalau tak bertuah jugak, kena beli la pasnih.. sangat-sangat kempunan dari dulu)

syarat-syarat:
1. mesti la jadi follower kiszydolls blogshop 
2. tinggalkan artifak peninggalan anda (nama n link blog ) berserta
komen yang best kat post GA ni
3.Buat esei 100 patah perkataan pasal GA ni
4. wajib letakkan 4 gambar di atas 
5.kalau ada syarat yang cacat, korang disqualified maaaa....
expired date: 20 May 2011

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...