13 March 2011

bila aku tak de duit

dah nak ujung-ujung sem ni, tau-tau la kan.. duit ptptpu memang dah tinggal separuh hidung...
bila pikir balik, banyak  jugak benefit:
  • masa untuk bukak buku lagi banyak dari masa untuk shopping, tengok wayang, karaoke..
  • jadi sebab yang ke-12 untuk puasa ganti dan puasa sunat
  • berat turun hampir 3kg!
  • syiling 20sen yang terselit kat tepi meja study sangat-sangat berharga
  • kalau sebelum ni aku malas nak join program kolej, tapi program yang ada makan-makan kompem aku akan pegi

1 comment:

Jannah Miho said...

haha..kak ayu..kite same ! :D