27 March 2011

30-days challenge: #day 25

Q - What would i find in your bag?
  maka beruntung la bakal laki aku sebab aku ni bukan jenis melaram handbag.. hahaha.. pegi mana2 aku selesa bawak beg ni.. satu-satunya beg yang paling aku sayang.. 
 okey, ni jawapan untuk soalan hari ni.. isi-isi yang wajib ada dalam beg ni:
  1. opkoz dompet.. takde yang ni, tak jalan la aku
  2. concealer.. wajib ada sebab time solat aku tanggal suma yang ada kat muka.. then, opkoz kena touch up balik dengan benda ni
  3. pasangan concealer, compact powder.. hehe
  4. lipstick.. hahaha.. bukan kaler merah/pink okey.. lipstick ni kaler natural, coklat keorenan sikit kaler dia.. special untuk cover vitiligo kt bibir aku.. I tak pakai lipstick merah, okey! =)
  5. eyeliner.. nowadays aku mcm gila pakai eyeliner plak
  6. perfume! benda wajib untul seorang gadis, kan? hehehe
  7. lotion.. benda baru yg wajib ada dlm beg.. sejak ada orang bagi tips, aku sentiasa pakai lotion.. hehehe
  8. buku kecik + pen.. 
  9. kunci moto + kunci bilik
  10. ada lagi satu paling penting yang takde dalam pic.... HANDPHONE! tgh guna untuk amek pic ni haaa...

2 comments:

loki said...

aku xpayah bawak beg pun. dompet henfon kunci. dah selamat haha

iyou said...

korang laki memang laa... tak byk brg mcm gurlz..

ada 1 tragedi yang buat aku takkan sesekali letak apa2 kunci dalam poket.. bahaya seh!