09 February 2011

Megi Itik sedappp!!!

DSC02163
perut tengah kenyang... malam ni buat gila makan megi 2 bungkus sekali gus.. mau naik 3kg malam nih! haih~
 
ada yang tak pernah nampak megi ni? hohoho…
yang mana teringin nak rasa, cuba la.. tak rugi sebab memang sedap! sebelum ni aku lalu ja depan rak megi kat kedai Big10 tu.. kali nih aku dah beli! sumpah sedap!

DSC02162makan lak time tak de mood nak study.. memang nikmat sambil layan Bleach kat youtube. malam ni sejuk semacam je, nak hujan kot! weeeeeee~
kalau hujan, hujan la sampai pagi esok... hahaha... ada maksud!
 

7 comments:

nazalya said...

aha.. ni fav aku tau..
mmg sgt suke..
hehe..

Shafa said...

fa tak pernah try lagi megi itik. erm... mesti rasa dia cam megi ayam kan.

thalhahaziz said...

Ini mamee, bukan megi, hehehee... waaa, iklan free.. dah lame xmkn mee segera nih. perut umn0 nk kena mkn nasi jgk...

iyou said...

tak kire... megi jugak walopon jenamanya mamee =D

iyou said...

rasa megi itik ni mcm rasa kicap sket, shafa... so kalau org tuh gila kicap, mmg best r.. hehe

man yusoef said...

erk? apesal jakun sgt..mcm tak pernah dgr jek megi itik? adakah di pasaran...hahaha

iyou said...

ada jer... cuba seleak 1-1 rak megi.. kompem ada.. hehe