28 February 2011

masih dalam wad

curi ambek pic report doc dalam wad
i'm back! setelah buat percaturan dalam 30 minit, maka aku balik kampung sehelai sepinggang jumaat lepas. turun bas je, my big bro jemput then terus pi Hospital Taiping, wad D6 katil 13. hasilnya, pic di atas.

cerita abah:
"..dah 9 tahun mak hang ni bergantung dengan ubat hospital. then bulan lepas ada doc Homeopathy buat rawatan untok orang kampong. doc tuh cakap ubat hospital buat badan mak hang 'manja'. asyik ambek insulin dari luaq ja. so, ubat homeopathy nih macam nak 'latih' organ mak hang function normally. tapi mak hang tak mampu.. dat's why paras gula naik mencacak.."

p/s: siti mintak maaf sebab dapat jenguk mak untuk 3 hari 2 malam ja.. siti doakan mak cepat sembuh + cepat keluar dari wad. aiman dah kurus sebab seminggu tak makan masakan mak! =')

5 comments:

  1. sabar iyou.. aku doakan ur mum sembuh cepat.. so aiman bole jd gemuk balek... :-).. if u need me, i'm always around..

    ReplyDelete
  2. Semoga mak awak cpt sembuh dan blh blk ke rumah dgn cepat...amin

    ReplyDelete
  3. salam... semoga mak iyou cepat sembuh.. bagus ada anak macam iyou..

    ReplyDelete
  4. smoge Allah berikan yg terbaek.sabar orait :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...