08 February 2011

alhamdulillah, selamat sampai Malaysia

abang aku termasuk dalam kumpulan Ops Piramid rupanya… last call minggu lepas beliau still kat Mesir lagik.. dia cakap maybe tak balek Malaysia sebab dapat visa pelawat kat Jeddah, dah alang-alang dia nak buat umrah terus la..

tup! tup! tadi aku dapat call dia dah sampai KL.. terkezut!!! mintak tolong aku jemput dia kat Kulim tapi apakan daya, aku dah kembali ke bumi Serdang, Selangor. huhuhu… balik tak bagitaw sebab plan asal nak wat surprise untuk mak + abah.. wah! nih yang terasa nak balik umah sekarang nih!

brtdia suh cari dalam berita ada muka dia pakai jersi merah no.5..  bajet masuk tv la tuh! tapi x dapat nk tengok berita kat tv.. tengok berita on9 ja..DSC_0205

welcome home, bro!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...