18 February 2011

30-days challenge: #day 3

okey, aku tahu aku lambat anta homework hari nih... sorry, chekgu!!!!
Q - A picture of you and your friends
''A'' je ea??? hahahaha... ye la-ye la... aku kasi "A" je laaaa.. tak lebih, tak kurang... nanti kena potong markah pulak dengan chekgu Sulhi....

dah bagitau manyak kali kan? my bff
 nih pic terbaik + paling aku suka... rinduuuuu sangat-sangat dengan diorang nih... leh jumpa kat alam maya je skang... dah lama tak dating berempat...

sebenarnya nak merepek banyak benda tapi esok ada 2 test!!!! walla~ nih pun sedar-sedar je dah pukul 1 pagi.. ingatkan baru pukul 10 tadi.. esok aku ada benda hot nk cerita.. good nite!!!

1 comment:

  1. Searching for the Best Dating Site? Create an account to find your perfect date.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...