10 January 2011

suma orang tgk AJL

ramainya orang berkumpul kat bilik tv. sebab tgk AJL. aku? tak minat~ hahaha

life aku kat U tanpa tv. yang ada just movie + wayang. tak dak hati nak tgk cerita episod tiap2 hari.. bukan sebab bilik tv jauh, tapi memang dah tak minat. tambah pulak anugerah bagai.. artis pun aku dah tak amek pusing. artis baru ke, lagu baru ke.. jangan tanya. bkn my pro..

kalau kat rumah pun aku tengok drama + movie je. dah tak layan cerita yang episod-episod, rancangan yang aku tak tau hujung pangkal bla bla bla.. paling aku tak suka melodi.. mitak maap~ hehehe

pernah dengar nasyid ni?
“ berhibur tiada salahnya kerna hiburan itu indah..”
sambungannya aku tak pasti sangat. tapi kalau hiburan tu dah melalaikan….? heermmmm~

countdown: 2 minggu lagi aku akan bersama anak yatim Darul Izzah. tak sabar! =)

Sign board ke rumah anak yatim darul izzah

3 comments:

  1. salam...


    keputusannya sudah diketahui..

    anarafili jadi juara..

    ***follo blog awak...***133

    ReplyDelete
  2. nway, tahniah untuk pemenang AJL=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...