22 January 2011

Northern india cuisine

“Letti Soup”DSC02063”Hydrebadi Vegetable with chicken Masala and cucmber Haita”DSC02069”Sweet mango Lassi”DSC02070

amacam? terliur tak? ingat cik lynn sorang je ke leh masak benda-benda macam nih? aku pun boleh tau! hahaha.. takla, ini special lunch dekat Dewan Bouqet UPM.. sebenarnya ada Appertizer, tapi time tuh tengah kebulur gila kan, tak sempat nak snap pin enchek perut dah sebat.

free? toilet pun da 50$ sekarang.. mesti la bayar! tapi dapat student price, memang puas hati! perfect! sekali sekala leh la semata-mata nak melayan enchek perut yang dah berkhidmat 20 tahun untuk aku.

one of my fren yang ambek kos lebih kurang macam cik lynn kita tuh yang jemput.. bukan sehari je.. sapa nak makan hebat macam makan kat hotel 5 bintang, meh le reramai datang UPM. kalau tak silap hari Rabu minggu depan themenya Italian Food!

nak jugak interprem! hahahaDSC02068

wd

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...