13 May 2010

BLOG BERSAWANG

kepada readers yang rajen baca aku merapu kt blog aku neh... 
aku nak mintak maap sebab x dapat nak teros merapu kt blog kesayangan aku nih sampai bulan julai nt...
cuti semester kan sekarang...
aku kat kampung...
kat kampung aku xdak tenet.. aku kan dok kat tgh2 hutan antara kedah+perak..
so, selamat bercuti kepada sesapa jua yg bercuti..!!! 
JUMPA BULAN JULAI NANTI OKEY!!!

03 May 2010

LATIHAN

dikala si anak meneteskan air mata kesyahduan ketika salam mak bapak
*bajet jer. padahal air mata x ley jawab exam.. kan? kan?*
dikala penuntut setia bertukarrrr menjadi penonton setia
dikala rumah yang senyap sunyi jadi huru hara
*sebab korang balek kampung*
dikala itu aku MASIH KAT SINI!!!!!
http://emo.huhiho.com
tak pa la.. redho la ea..
 2 hari ja pon.. dengan penat tuh terhasil la jugak RM.. RM.. RM..
sepertimana yang aku baru dapat baru2 ni...
hui!! elaoon baru masuk ritu...!!!
bahagia wes! bayangkan hasil titik peluh sendiri
nikmat woo dapat duet bukan dari tajaan PA&MA sdn. bhd.
banyak la jugakkk.. cukop r untuk aku bayaq hutang yang bertimbun2 sbb PTPTPU abeh
http://emo.huhiho.com
sem depan x ley macam sem ni
kena berjimat+wat planning dari awal uruskan kewangan neh
chaiyokk!!!

2 hari aku ada latihan tempatan..
so, aku punya blog ni akan berusang sket la
time latihan neh, kalau ada masa free, masa tuh akan diguna sebaik2nya untuk tidoq!!!
kan aku da ckp. free ja, mesti tidoq.
hehehe... jgn mara eh sapa2 yg kena snap ni!
takpa la, insyaAllah kalau ada masa, ada tenaga
aku jenguk2 la 'diari' aku yang comey sangat2 nih
http://emo.huhiho.com

okey lah
nak p tidoq neh
esok sebelom matahari celik mata dah kena terpacak dah
gudnite!!!
moga esok lebeh bek dari hari ni!!!

01 May 2010

tak ada niat NAK MASUK CAMPUR

baru baca kat 1 blog ni.. bukan satu, 3 blog skali gus.. ni blog yang aku tawu la.. rasanya kalau dikorek2 lg mesti beribu2 blog bercerita pasal ni kot... waaa, panas! ni mmg panass!!

aku nak habaq mai kat sini sebab aku taw
ramai kawan2 yang betol2 kenal aku
takkan tersampai tangan kat blog2 yang aku baca neh..
toi dak? hehehe

bukan nak masuk campuq hal orang besaq..
tapi kalau bab  ni adek sepupu anak mak teh aku pon taw menda ni tak elok..
aku yang besaq siket dari dia mula nak interprem sket
hehehe
kompem budak kecik akan cakap camni punya la: 
''nyangan wat nyamtuh.. ALLAH x suke kite wat nyamtuh.. 
nanti ALLAH tak nyayang kite.. kite le mashok nerake'' 
toi kan??
eh! aku tak habaq g hal tuh hal apa kan?? 
meh aku tuleh sket benda apa yang 'mamat' ni berani canang kat mukabuku dia

''belum lengkap lagi sebab seekor lagi barua tak mati iaitu Nik Aziz. 
tunggu aku p bunuh Nik Aziz dulu baru lengkap. 
setan tuh tak layak lagi duduk kat dunia ni lagi''

''senang bunuh orang. tikam jer. aku sanggup dihukum gantung 
jika aku dapat bunuh Nik Aziz al Dajjal tu''
astaghfirullah..
tak sedaq ka orang yang dia nak bunuh tuh sapa?
kalau tak pikiaq/tak maw iktiraf beliau tuh ulama'
beliau tuh saudara dia jugak
sapa yang tak layak duk kat dunia ni tak taw?
sapa yang dajal ntah skang ni?

haih, tak taw la apa nak jadi ngan politik Malaysia
tak mustahil akan jadi macam negara2 jiran kita kalau benda2 macam ni boley amek mudah
nak berguraw, ada batasnya
marah tu dari syaitooon
Islam ni cantik, subhanallah! sebab kita ada cara nak hilangkan marah
bukan nak masuk campuq hal orang besaq
tapi kalau orang besaq lagi terok pemikiran dia dari budak kecik?
lagu mana tuh???
tak mau cita lebeh2 sapa yang cakap lagu kt ateih nun
kalau nak baca lebih...... KAT SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...