13 January 2010

aku nak baby jugak!!!

kepada yang berkenaan, sila hayati tajuk di atas dengan baik! hahahampeh!!!!

petang tadi aku pi melawat jiran sebelah bilik aku, memerangkap senior aku (paling garang,okey!) haha… tak delah.. beliau sangat baik hati… nampak je garang.. beliau baru melahirkan sebayi=seorang bayi yang comel… nama: Muhammad Ammar! Tahniah, kak Zakiah!

dan di kesempatan itu, aku sempat membuktikan yang aku dah layak untuk mempunyai sebayi… see!
DSC01320

12 January 2010

Ohaiyoooo~

ohaiyo, minasan! selamat pagi, semua! Red rose

semoga hari ni lebih baik dari semalam. tetapkan + betulkan niat.. apa yang kita nak buat hari ni semua lillahi taa’la..

kepada yang bergelar pelajar tak kira sekolah/kolej/universiti, baca doa sebelum belajar, okies! semoga apa yang kita belajar hari ni diberkati + senang faham + ingat bukan untuk exam je~ tapi ilmu yang bermanfaat untuk diri, keluarga, agama, negara.

wah! ada gaya kaunselor tak? haha.. have a nice day! nak pergi kelas dulu!
DSC00301

-inspirasi hati-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...