08 December 2010

siapa takut beli air ni?

petang kelmarin aku keluar untuk beli barang-barang keperluan untuk annual kem.. sekarang tiap kali keluar, wajib untuk aku beli air ni:
DSC01987

sampai bilik, tengah syok minum tiba-tiba kawan aku jerit then tolak tangan aku.. cis! habes 0.02ml tertumpah! hahaha.. kawan aku ingat air ni air tu… laaa, air tu laa.. sekali pandang cover botol macam air tu…

DSC01988

haish! tengok, ada cop halal laa… ni bukan air tuh.. ni air ni.. hahaha… Mountain Dew, my fav drink!

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

hahahaha... nasib baik dia tolak tangan kalau dia lempang tak kena naya

iyou said...

tu la... kalau tak naya ja.. hahaha