07 December 2010

kepala berat + hidung merah, berhing*s = cepat marah

itulah kesan yang tak dapat dielakkan bila terjadi kombinasi ideal tanda-tanda nak demam.. nasib baik sekarang latihan tak teruk lagi.. start 10hb dah tak boleh rileks-rileks macam ni dah.. nak online pun dah tak sempat..

oh! kepada yang masih belum maklum, iyou seorang perwira di medan perang.. hahahaha.. tak boleh blah ayat! perwira apa kalau terpaksa.. eh! terpaksa ke? tak lah.. hehe.. iyou join PALAPES (Pasukan Latihan Pegawai Simpanan).. latihan sebenar iyou bermula dari 10hb-30hb disember...

kepada pelawat-pelawat iyou (yang tgh baca entri ni), doakan ayu sihat ye sepanjang latihan.. tak sanggup nak teruskan latihan kalau demam/sakit..


p/s: sapa-sapa yang duduk area besaut-changkat sulaiman, nantikan kedatangan iyou untuk gempur ladang sawit dekat sana... hahaha

1 comment:

nazalya said...

cant wait nk mara.. hehe..