09 December 2010

hari yang indah

pagi ni dengan otomatik aku bangun awal. wah! 1 keajaiban…! hahaha.. sebelum ni asyik harap kat orang ja.. bangun pagi-pagi, mandi! jarang aku mandi subuh-subuh.. then, subuh, sapu sampah, basuh baju then sekarang! aku berdepan dengan blog.. hehehe…

hari ni aku free sekejap dari latihan.. start esok, dah tak ada masa.. huhu.. sempat ke ea aku buat entri untuk sebulan sepanjang aku x de? huhuhu… tak sanggup nak tinggal blog bersawang… ketagihan blogging tahap max da nih!

sekarang, jom tolong aku update bilik pulak..
nih semua sebab tak jadi pindah bilik la ni.. penat packing barang-barang hari tu. at last stay bilik asal, adoyai…

page

semua kena punggah + susun balek

2 comments:

Anonymous said...

Terima kasih, pekerjaan yang baik! Ini adalah hal yang saya harus miliki.

iyou said...

anonymous: errrrrrrr... x paham. huhu