22 November 2010

HOT LADY!

chantek sangat dia nih! serius la weh aku cakap dia chantek! selalunya golongan hawa susah sangat nak puji kaum yang sejenis. sebab jeles kot? hahaha…
bukan chantek je, pandai masak pulak tuh! kalau pekena sup/rendang dia, pergh! tak boleh tidoq malam! Raya haji ritu terkenang-kenang rendang pedas dia… tengah exam siang tadi pun boleh terbayang kesedapan air tangan dia! haih! bila lagi boleh rasa rendang limited edition dia neh!

siapa kata golongan hawa banyak kelemahan?
100% salah! dia nih punya tangan serba serbi boleh buat.. hari tuh aku balik kampung ada orang cerita dekat aku mesin basuh dia rosak. tak payah beli baru/hantar gi bengkel besi. 2 malam dia berjaga at last mesin basuh tu back to normal! hebat x?

mana nak dapat orang chantek + banyak advantage macam dia sekarang ni…. ha? nak kenal?
mintak maap, dia milik seorang lelaki kachak yang bernama ABAH! hahahahahaha
DSC01272
jom balik kampung!!!! Winking smile

2 comments:

  1. IYOU:Memang ibu yg terhebat!

    p/s: slm ziarah ke blog ni....:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...