27 September 2010

hadiah dari HKL

antara cenderamata aku dapat dari HKL. baek x doktor kat sana?
haha.. banyak la hadiah.. srticker racun lak tuh
anyway, aku pi HKL isnin minggu lepas
tapi disebabkan kesulitan dlm mengupload gambaq x dak mood nak cita pa jadi kat aku 20hb ritu..
makin jelas kehadiran 'beliau' tanpa diundang!
dengan bantuan mekap, kecomelan aku terserlah kembali! haha
1st apoimen kt HKL..
dgn bantuan senior aku yang baek hati, sampai jugak aku kat sana walaupun seshattt! haha
jenoh woo nak mencari jalan.. tgk plan yang kosmate aku wat senang ja, tapi ntah camna mata terhijab,
leh terrrmasuk jalan laen. nak patah balek takot lagi jauh jadiknya..
banyak kali berenti tanya orang jalan nak p HKL.
orang kata malu bertanya seshat jalan..
tapi makin ditanya makin seshat pulakkk!
at last, jumpa sorang uncle, orang yang ke24.. dengan uncle2 tuh kami hangkut naek keta..
naseb baek la skola uncle tuh dekat dgn HKL.. kira kami bagi tumpang free la neh..

senario yang sama di mana2 hospital kerajaan.. *maleh nak cita*
sampai turn aku, leh plak aku aku salah masuk bilik. gabra sangat nak jumpa doktor. aduiii~ malu seh! tapi memang puas hati! kalau la suma doktor macam doktor yang aku jumpa nih, yang sakit dan2 leh sehat.. memang perfect cara dia layan aku..

bulan 12 nanti, apoimen ke-2... ubat yang aku dapat nih treatment untuk 3 bulan pertama. next apoimen maybe aku dapat terapi cahaya. bergantung pada badan aku, ada respon x dalam masa 3 bulan aku pakai ubat nih.
doakan aku yer!!

7 comments:

*LyNn* said...

slmt habiskn cndrmta 2 ek...=)
m.cik, kalu nk shat, mkn 2 kna pntang gk...
jgn bdai ja suma...hahaha
da gya bkal dietitian x??hahaha

iyou said...

perghh!! tudia dapat lg sedas dr bakal dietitian..
adoi~ penat la nak pantang2.. org mengandung pun x kena pantang mcm aku taw.. haha

faen said...

weh. hg knape...?

*LyNn* said...

org mngandung mmg xyah pntang...
bedai ja suma...
kalu xbg, mrjok plak....=p
org bsalin kot yg kna bpntang 2..hehehe

iyou said...

paen: immune system disoder.. =)

lynn: haha.. byk laa.. yg pantang tuh doktor perak yg pesan. nih doktor HKL x pesan papa.. so x yah pantang, kui3

faen said...

immune system disorder?
effect die jdik cne weh?

iyou said...

effect: pigmentation maa... sbb tuh ada putih2 di merata2 bhgn badan aku.. tp skg dy baru naek kt muka, tgn, kaki