03 May 2010

LATIHAN

dikala si anak meneteskan air mata kesyahduan ketika salam mak bapak
*bajet jer. padahal air mata x ley jawab exam.. kan? kan?*
dikala penuntut setia bertukarrrr menjadi penonton setia
dikala rumah yang senyap sunyi jadi huru hara
*sebab korang balek kampung*
dikala itu aku MASIH KAT SINI!!!!!
http://emo.huhiho.com
tak pa la.. redho la ea..
 2 hari ja pon.. dengan penat tuh terhasil la jugak RM.. RM.. RM..
sepertimana yang aku baru dapat baru2 ni...
hui!! elaoon baru masuk ritu...!!!
bahagia wes! bayangkan hasil titik peluh sendiri
nikmat woo dapat duet bukan dari tajaan PA&MA sdn. bhd.
banyak la jugakkk.. cukop r untuk aku bayaq hutang yang bertimbun2 sbb PTPTPU abeh
http://emo.huhiho.com
sem depan x ley macam sem ni
kena berjimat+wat planning dari awal uruskan kewangan neh
chaiyokk!!!

2 hari aku ada latihan tempatan..
so, aku punya blog ni akan berusang sket la
time latihan neh, kalau ada masa free, masa tuh akan diguna sebaik2nya untuk tidoq!!!
kan aku da ckp. free ja, mesti tidoq.
hehehe... jgn mara eh sapa2 yg kena snap ni!
takpa la, insyaAllah kalau ada masa, ada tenaga
aku jenguk2 la 'diari' aku yang comey sangat2 nih
http://emo.huhiho.com

okey lah
nak p tidoq neh
esok sebelom matahari celik mata dah kena terpacak dah
gudnite!!!
moga esok lebeh bek dari hari ni!!!

No comments: