11 March 2010

CERITA SODA-part 3

*comel x anak2 aku.. bapak mithali ni*

awek tu bangga gile bila aku da jadi papa..
tingat plak kt mama..
dulu aku slalu tny mama mane papa...
aku nekad x nk jd cam papa...
tinggal anak2 dya...
tengok la anak2 aku..
ade versi rupa aku...
ade versi rupa bini aku..
ade versi campur...
hahaha....
***********************************************************************
awek ni da masuk U...
da jarang sgt dya balek..
aku rindu sgt2 nk maen dgn dya...
***********************************************************************

satu hari tu..
mak awek ni nk buang sampah kt seberang jalan...
aku x taw la nape aku nk ikut sgt2...
time aku lintas, aku baru perasan...
kete tu dah dekat sgt dengan aku...
aku x sempat lari...
rase mcm melayang je...
las word aku dengar mak awek ni panggil aku...
SODA!!!!!!
kalau la aku sempat jumpa awek ni before aku pegi....

*THE END*

MEMORY WITH SODA

SODA=>sekor kuceng yg pandai
MAMA SODA=>stacy
AWEK 1=>pemilik blog ini
AWEK 2=>Ning Xing, rumate awek 1



1 comment:

  1. sedehnyeee.. meremang bulu roma...sedih sangat.. sebaknya dada... tak bek arr wat citer mcm ni... :( aduhhh sob sob sobbb

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...